Steaua Rangers a pierdut la mare luptă partida cu ASC Corona Brașov

Roș-albaștrii au început meciul în forță, deschizând scorul în minutul 3 prin golul reușit de Denys Zabludovskyi. Brașovenii au egalat în minutul 6 și astfel prima repriza s-a încheiat la egalitate, 1-1. A doua repriză a debutat cu golul marcat, în mai puțin de un minut, de Anton Butochnov din pasele lui Denys Zabludovskyi și Artem Bondariev. Replica adversarilor a venit în minutul 4 când, profitând de superioritate numerică, au reușit să egaleze din nou și chiar să se distanțeze la un punct, câteva minute mai târziu. Steliștii au restabilit egalitatea prin Ioan Timaru care a înscris din pasa lui Mihail Georgescu, scor 3-3, însă cei de la ASC Corona au reușit să marcheze, încheind actul în favoarea lor.

În ultima repriză brașovenii și-au adăugat două reușite pe tabela de marcaj, iar Steaua Rangers a înscris un gol prin Ievgen Iemelianenko, scor final 6-4.

”A fost un meci greoi de ambele părți și pe fondul oboselii acumulate până acum. Am făcut și multe greșeli și am primit multe penalități. Brașovul a speculat aceste greșeli și a câștigat meciul. Felicitări pentru jocul disciplinat, din punct de vedere tactic și defensiv. Mâine pornim de la zero și ne încercăm șansele. Am pierdut o bătălie, nu războiul” a declarat Daniel Herlea, antrenorul roș-albaștrilor.

Meciul de mâine, care se va disputa de la ora 18.30, este unul extrem de important pentru steliști, de el depinzând rămânerea în lupta pentru medaliile de bronz.

Statistica Pointstreak

 

Distribuire social media