STEAUA S-A IMPUS CLAR ÎN DERBY-UL CU DINAMO LA POLO

Poloiștii steliști au câștigat fără emoții ambele partide din dubla etapei a cincea a Ligii Naționale de polo, contra rivalilor de la Dinamo București. După victoria de ieri încheiată cu 7 la 3, astăzi băieții antrenorului Ionuț Angelescu au închis tabela la aceeași diferență de 4 goluri (9-5). Roș-albaștrii obțin astfel cea de-a zecea victorie consecutivă din tot atâtea meciuri, de la debutul în actualul sezon.

La finalul meciului, managerul secției militare de polo Gelu Lisac a declarat că se aștepta la o victorie mult mai clară, care să reprezinte cu adevărat diferența de valoare dintre cele două echipe. ”Astăzi au fost câteva lucruri care n-au funcționat, am șchiopătat puțin la superiorități și la precizia aruncărilor la poartă. Dar sunt convins că ne vom mobiliza mult mai bine în meciul retur și că putem câștiga la diferențe mai mari la ei acasă”, a spus oficialul stelist.

Steaua va juca din nou în Ghencea și în etapa a VI-a a Ligii, care programează, weekendul viitor, o dublă manșă împotriva echipei AMEFA Arad.

Distribuire social media