STEAUA S-A IMPUS ÎN DERBY-UL CAPITALEI

Miercuri, 8 martie, în Sala Sporturilor ”Unirea Dobroești”, s-a disputat derby-ul capitalei din cadrul etapei cu numărul 21 a Diviziei A1 la volei masculin.

Disputată sub amprenta echilibrului, întâlnirea dintre CSM București și CSA „STEAUA” București s-a încheiat în minimum de seturi în favoarea grupării din Ghencea. Steaua își păstrează astfel locul de lider în Divizia A1, cu 51 de puncte.

În primul set, roș-albaștrii au rupt echilibrul la 14-14 şi s-au impus cu 25-21. Al doilea s-a desfășurat după un scenariu asemănător, câștigat tot de steliști cu 25-22. În actul final s-a mers cap la cap doar până la 10-10. Steaua a câștigat setul cu 25-19 și meciul cu 3-0 (21 – 25, 22 – 25, 19 – 25). Jucătorii pregătiți de Bogdan TĂNASE și Răzvan ROȘU dovedesc, încă o dată, că au ajuns la un nivel bun și au toate șansele să atingă obiectivul propus.

“Ne-am asteptat la un meci greu azi, dar se pare că ni l-am făcut ușor. Ne-a ieșit tactic cam tot ce ne-am propus” a declarat căpitanul echipei, Gabriel GHIONEA, la finalul întâlnirii.

În următoarea etapă, ultima din sezonul regulat, roș-albaștrii primesc vizita celor de la AS Volei Club Caransebeș, pe 11 martie, începând cu ora 17:00.

Distribuire social media