Steaua, sărbătorită de sute de copii

La aniversarea a 72 de ani de la înfiinţare, Clubul Steaua a fost sărbătorit vineri, 7 iunie 2019, de sute de copii care au venit de la şcolile din cartier, pe terenul de rugby din Complexul Ghencea pentru întâlnirea cu marii campioni dar şi pentru a descoperi o parte dintre secretele sporturilor prezentate.

Fotbal, tir, judo, lupte, tenis de masă, scrimă, rugby, gimnastică sau handbal au fost atelierele care le-au stârnit curiozitatea şi i-au pus la încercare pe copii.
Boxerul Mihai NISTOR, luptătorul Michael MANEA, antrenorii Dănuţ DUMBRAVĂ de la rugby şi Lajos SĂTMĂREANU de la juniorii de fotbal ai Stelei dar şi campioanele olimpice Alina DUMITRU SĂMĂRGHIŢAN, Simona GHERMAN şi Sandra IZBAŞA, au fost doar o parte dintre marii performeri ai Clubului Steaua care au fost prezenti la întâlnirea cu, poate, viitorii campioni din Ghencea.

”Am fost bucuroasă să văd că scrima a avut lipici la copii şi am avut şi câteva cereri de la copiii care vor să meargă la sală. Îmi place să spun că scrima are trecut, are prezent şi sunt convinsă că va avea şi viitor ”
Simona GHERMAN, campioană olimpică la scrimă

“ Sunt foarte mulţi copii talentaţi şi dornici doar că trebuie şi îndrumaţi în arta sportului ”
Mihai NISTOR, medaliat European la box

“ Copii au fost foarte dornici să le arăt procedeele de judo dar şi să le demonstreze ei. M-am bucurat şi sper să îi văd şi la sala, să îi învăţ judo acolo “
Alina DUMITRU SĂMĂRGHIŢAN, campioană olimpică la judo

“ Cu răbdare, cu multă muncă şi dorinţă, vine şi curajul de a-ţi învinge orice teamă. Până la urmă copii trebuie să facă sport de plăcere şi nu obligaţi “
Sandra IZBAŞA, campioana olimpică la gimnastică

Mulţi dintre copiii care au fost prezenţi în Complexul Sportiv din Ghencea la aniversarea a 72 de ani de la înfiinţarea Clubului Steaua, au promis că se vor reîntoarce pentru a începe practicarea unui sport în mod organizat în cadrul celui mai mare club din ţară, STEAUA Bucureşti.

 

Distribuire social media