Steaua se califică în semifinale după o victorie dramatică în fața lui Dinamo

Steaua CSM EximBank s-a calificat în semifinalele campionatului național, după ce a trecut, în meciul 4, de Dinamo București, scor 79-77. A fost un meci ce părea la îndemâna militarilor, care au condus și cu 25 de puncte, însă în repriza secundă roș-albaștrii au fost de nerecunoscut. Nikola Malesevic a fost eroul Stelei, coșul său aducând victoria echipei sale, după două ratări ale dinamoviștilor. Pe 4 și 6 mai, Steaua joacă primele meciuri ale semifinalei cu BC Mureș.

Steaua a început foarte bine meciul, controlând cu autoritate primele 20 de minute. De altfel, în sfertul doi Titus Nicoară a stabilit și cea mai mare diferență pentru echipa sa – 25 de puncte. La pauză, oaspeții conduceau cu 48-31.
Repriza secundă a adus, însă, o schimbare completă în jocul elevilor lui Fometescu. În doar 10 minute, ”câinii” au anulat diferența de pe tabelă, reuşind chiar să treacă în avantaj, scor 64-63, cu 7 minute rămase de jucat. Finalul a fost dramatic. La 77 egal, cu 2 secunde înainte de sfârşitul meciului, Malesevic a înscris coşul decisiv şi i-a trimis pe roş-albaştri în semifinale.

Titus Nicoară a fost omul meciului cu 22 de puncte, și 9 recuperări. Pani Barac a adăugat 14 puncte, iar Nikola Malesevic a contribuit cu 11 puncte.
De remarcat că pentru Steaua a revenit pe teren Chris Cooper, după o accidentare. Americanul a jucat 7 minute, a marcat 4 puncte și a recuperat 2 mingi.

sursa: steauabaschet.ro

Distribuire social media