Steaua se impune la pas în prima deplasare din 2021

În etapa a III-a din retur, Steaua a evoluat pe terenul echipei Progresul Spartac. Gazdele ocupau locul 3 în serie, așa că se profila un meci destul de dificil împotriva unei grupări incomode.

Lipsită de aportul a doi jucători de bază, atacantul Philippe Nsiah (accidentat) și căpitanul Valentin Bărbulescu (suspendat), echipa lui Daniel Oprița a început jocul în atac. Dominarea steliștilor a fost evidentă dar și replica adversarilor a corespuns.

Posesiei balonului și jocului combinativ al roș-albaștrilor, gazdele i-au răspuns printr-o strategie defensivă bine organizată, cu încercări de atac destul de elaborat.

Relativul echilibru din joc fără mari ocazii de poartă s-a păstrat până în minutul 25, când presiunea steliștilor s-a concretizat prin golul marcat de  Mădălin Mihăescu, după o lovitură liberă excelent executată de Emilian Pacionel. La pauză s-a intrat cu avantajul minim de 1-0.

Ritmul partidei nu s-a schimbat în actul secund. În minutul 57, în urma unei alte lovituri libere, Dragoș Huiban a plasat o lovitură de cap perfectă, ducând scorul la 2-0.

Până la epuizarea celor 90 de minute situația din teren s-a conservat, cu roș-albaștrii la cârma partidei și Progresul Spartac, prestând același joc precaut, fără realizări ofensive.

Întâlnirea desfășurată pe un gazon sintetic dar bine întreținut s-a încheiat cu victoria Stelei, cu 2-0 și marchează o nouă bornă atinsă în drumul spre obiectiv, PROMOVAREA !

Etapa viitoare va avea loc pe 27 martie, când Steaua București o va întâlni pe teren propriu pe Dinamo 1948 SA II.

Distribuire social media