STEAUA și FERRATUM ROMÂNIA, eveniment de Crăciun pentru copiii cu risc de abandon și excluziune socială

Echipa de volei a CSA Steaua București organizează în data de 21 decembrie 2017, începând cu ora 16:00, un eveniment cu public, prin care dorește să aducă aproape fanii echipei, iubitorii de volei și copiii din medii vulnerabile, pentru câteva ore de distracție și sport.

Tema centrală a evenimentului va fi una caritabilă, partenerul oficial al echipei, Ferratum România, oferind cadouri pentru 50 de copii. Copiii avuți în vedere sunt beneficiari ai serviciilor centrelor de zi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 și copii aflați în situație de risc de abandon și excluziune socială și asistați în cadrul Serviciului Prevenire Abandon Copil și Familie. Faptele bune vor fi susținute și de Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Carpatica.

Alături de Președintele clubului CSA Steaua București, domnul Cristian Petrea, la eveniment va lua parte și Primarul sectorului 5, domnul Daniel Florea.

Pentru a oferi fanilor echipei de volei posibilitatea de a petrece alături de sportivii lor favoriți de la Steaua, în cadrul evenimentului va avea loc și un meci amical în compania celor de la clubul sportiv Kosmos București. Pe lângă acest meci interactiv, vor fi organizate și o serie de concursuri cu publicul, unde sponsorii echipei de volei, Ferratum România și Vibe România, vor acorda premii substanțiale.

Iubitorii voleiului de toate vârstele, susținătorii echipei de volei CSA Steaua, precum și jurnaliștii interesați sunt așteptați cu drag, la sala “Mihai Viteazul”, pentru a susține echipa, a ne distra și a face fapte bune!

 Biroul de Informare și Relații Publice

Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” BUCUREȘTI

Distribuire social media