Steaua suferă prima înfrângere de pe teren propriu

Formația antrenată de Daniel Oprița a pierdut primul meci, de pe teren propriu, din actualul sezon la capătul unui joc, care a fost în cea mai mare parte sub semnul echilibrului.  Partida a început cu o ocazie uriașă a oaspeților, care au zguduit bara porții lui Bălbărău în minutul 6.

Steliștii și-au revenit, iar până la pauză, mai putem consemna doar lovitura liberă de la 23 de metri, executată de Vasile Buhăescu, direct în zidul clujean. Partea a doua a debutat mult mai bine pentru roș-albaștrii, care au dat impresia ca sunt la controlul partidei. Din păcate, contrar jocului,  în minutul 72, o greșeală la mijlocul terenului  a lui Enceanu i-a pus pe clujeni pe contraatac, iar Hofman a lovit decisiv dintre fundașii noștri centrali.

La 0-1, steliștii au resimțit șocul și nu au mai avut puterea de a pune presiune pe adversar. Totuși în minutul 90, Ștefan Pacionel a prins un șut de la 20 de metri, dar portarul clujenilor a reușit să pareze.

În ciuda acestei înfrângeri, Steaua rămâne la cota 25 pe locul 6 în clasament, ultimul care permite accederea în play-off.

Steaua București-Universitatea Cluj (0-0) 0-1.

Hofman minutul 72

Steaua: Bălbărău – D. Oroian (Călințaru 82′), Walace, Beța, Ad. Ilie (Zătreanu 76′) – Ad. Popa (Rob. Neacșu 60′), Enceanu, Șt. Pacionel – Em. Pacionel (Răsdan 60′), Buhăescu (Huiban 76′), Chipirliu.
Antrenor: Daniel Oprița

În etapa următoare, Steaua București se va deplasa la Timișoara unde va întâlni formația locală Politehnica Timișoara, în data de 28 noiembrie, ora 12:00, pe stadionul Dan Păltinişanu.

Sursa foto: sportpictures.ro

Distribuire social media