STEAUA U20 ÎN FINALA CAMPIONATULUI NAȚIONAL!

Sâmbătă, 4 iunie 2016, în Complexul Sportiv „Steaua” – Ghencea va fi o activitate rugbystică efervescentă.

Pentru gruparea din Ghencea, evenimentul cel mai important îl reprezintă partida pe care echipa de juniori U20 a clubului o susține, în finala campionatului național rezervat acestei categorii de vârstă, în fața echipei similare din Timișoara.

Partida se va disputa pe terenul central de rugby, cu începere de la ora 16.00, urmând a fi transmisă în direct de către canalul dedicat culorilor roș-albastre, Steaua TV. Acesta poate fi accesat din platforma Youtube, cu titlu de gratuitate pentru toți cei care doresc să fie alături de jucătorii pregătiți de către antrenorii Ștefan ACSINTE și Virgil POPIȘTEANU.

Referitor la acest meci, tinerii steliști s-au pregătit exemplar după disputarea semifinalei, iar alt rezultat în afara victoriei este de neconceput. Finala campionatului național de juniori U20 se dispută în deschiderea partidei de verificare dintre România „A” și Crawshays Welsh RFC (Țare Galilor), care va începe de la ora 17.30.

În prima parte a aceleiași zile, de la ora 11.00, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea, va avea loc și finala mică a campionatului național de juniori U20, între CSS Bârlad și Tomitanii Constanța.

 

sursa: www.steauarugby.com

Distribuire social media