Steaua, victorie fără emoții în Superliga Națională de rugby: 52-0 cu ACS Tomitanii Constanța

Faza in meciul de rugby dintre Steaua Bucuresti si Tomitanii Constanta, din cadrul Superligii CEC Bank, disputat pe Stadionul Steaua-rugby din Bucuresti, sambata 6 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Echipa de rugby Steaua București a repurtat sâmbătă, 6 aprilie 2019, o victorie lejeră pe teren propriu în fața celor de la ACS Tomitanii Constanța, scor 52-0, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Superligii Naționale.

În fața unui public călduros, elevii lui Dănuț Dumbravă au făcut spectacol și au reușit să marcheze opt eseuri prin Lucaci, Neagu, Dumitru (de două ori), Bădălicescu, Bartoli, Doroftei și Strătilă. Celelalte puncte au fost aduse de către Boldor și Melite, fiecare cu câte 6.

În urma acestui succes, Steaua a primit, pe lângă cele trei puncte acordate la victorie, și punctul bonus ofensiv pentru că a marcat mai mult de patru eseuri.

În etapa viitoare, a 10-a a Superligii Naționale, Steaua București se va deplasa la Timișoara, acolo undeva va întâlni pe Timișoara Saracens, pe 13 aprilie 2019, de la ora 11:00.

Distribuire social media