Ștefan Acsinte: “Trebuie să încheiem anul pozitiv și să câștigăm Cupa!”

Steaua București va disputa duminică, 11 decembrie 2022, finala Cupei României la rugby împotriva celor de la SCM USV Timișoara.

Învinsă în finala Campionatului Național de către CSM Știința Baia Mare (15-22), formația noastră promite, prin vocea antrenorului principal, Ștefan Acsinte, că va face totul pentru a aduce trofeul Cupei României în Ghencea.

“Suntem profesioniști și înțelegem că am pierdut un obiectiv în acest sezon, dar urmează al doilea, la fel de important pentru noi. Avem toată încrederea că duminică vom fi apți 100% atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere moral. E adevărat că în campionat am câștigat clar ambele întâlniri (n.r. 32-14 la Timișoara și 52-5 la București), dar finala nu va semăna deloc cu niciun joc din acest sezon. Va fi o finală și astfel vor sta lucurile. Jocul nu e dinainte câștigat. Orice echipă aflată într-o finală va da totul pentru a câștiga. Trebuie să încheiem anul pozitiv și să câștigăm Cupa!”, a declarat Ștefan Acsinte.

Finala Cupei României la rugby, dintre Steaua și SCM USV Timișoara, va avea loc duminică, 11 decembrie, de la ora 12:45, pe Stadionul Arcul de Triumf din București și va fi transmis LIVE pe postul de televiziune Prima Sport 1.

Distribuire social media