Stelista Andreea Beatrice Ana, bronz la Europenele de lupte seniori de la București

Campionatele Europene de lupte pentru seniori de la București au început de luni, dar primele medalii pentru România au apărut în Sala Polivalentă abia joi, în cea de-a patra zi de concurs.
Legitimată la clubul Steaua București, sportiva Andreea Beatrice Ana a cucerit joi seara, 11 aprilie 2019, medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte pentru seniori de la București.
În finala pentru medalia de bronz, Andreea a învins-o cu 6-4 pe Mariana Drăguțan, din Republica Moldova, la categoria 55 de kilograme.

Îmi dedic mie această medalie pentru că am muncit foarte mult pentru ea și mi-am dorit enorm. Apoi o dedic antrenorilor și celor care au fost alături de mine în această perioadă”, a declarat Andreea Beatrice pentru site-ul oficial al clubului Steaua București.

Tot joi seara, românca Kriszta Tunde Incze s-a calificat în finala categoriei de 65 de kilograme, după ce a dispus în semifinale de Mariia Kuznetsova (Rusia), și are asigurată cel puțin medalia de argint.

Ștefania Priceputu, locul 5 la categoria 50 kilograme!

În sesiunea din această seara a evoluat și stelista Ștefania Claudia Priceputu, care s-a clasat pe locul 5 la categoria 50 kilograme. Învinsă miercuri în calificări de Miglena Georgieva Selishka (Bulgaria), scor 0-9, Ștefania a trecut în recalificări de Tabatha Grunewald (Franța), scor 5-4. În finala pentru bronz, sportiva de la Steaua București a cedat cu 2-10 în meciul cu Kseniya Stankevich (Belarus).

Distribuire social media