Stelista Claudia Bobocea, locul 7 în finala de 1.500 m la Europenele de atletism în sală de la Glasgow!

Stelistele Daniela Stanciu și Claudia Bobocea și-au încheiat duminică seara prezența la Europenele de atletism în sală de la Glasgow, odată cu disputarea finalelor de la înălțime și 1.500 m.
La 1.500 m, Claudia Bobocea (foto) s-a clasat pe locul 7, în timp ce Daniela Stanciu a terminat pe 11 finala de la înălțime.
Claudia Bobocea (CSA Steaua/ CSM Sf. Gheorghe) s-a clasat pe locul 7 în finala de 1.500 m feminin și odată cu ea România a încheiat prezența la Europenele de atletism în sală de la Glasgow, ediția a 35-a.
Claudia a alergat finala cu timpul de 4:13.40 și s-a declarat nemulțumită de ultima parte a cursei și de locul ocupat la sfârșit. “A fost o finală destul de grea. În prima parte mi-a fost ușor, dar pe ultima parte nu am alergat așa cum mi-am dorit. Sper să mă pregătesc mai bine în lunile următoare și la Mondialele de la Doha să fac o figură mai frumoasă. Nu sunt mulțumită de acest loc șapte. Mă așteptam la mai bine, dar atât s-a putut în această seară”, a declarat Claudia Bobocea pentru site-ul oficial al FR Atletism.

De cealaltă parte, la înălțime, Daniela Stanciu, pregătită de antrenoarea Oana Pantelimon, a ocupat în final locul 11, după ce a ratat de trei ori la 1,91. Daniela reușise înainte să sară din prima la 1,83 și 1,89.

FOTO: FR Atletism

Distribuire social media