Stelista Gianina Beleagă, desemnată sportiva nr. 1 a Federației Române de Canotaj în 2018!

Federația Română de Cantonaj și-a premiat marți, 11 decembrie, în cadrul unei gale festive organizate la Hotel Caro din București, cei mai buni sportivi ai anului 2018. Evenimentul a fost onorat de prezența președintelui CSA Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu, al reprezentanților COSR, MTS, dar și a altor structuri sportive care au contribuit la succesul canotorilor români în acest an.
Sportiva CSA Steaua, Gianina Elena Beleagă, a fost desemnată, alături de colega sa de barcă, Ionela Cozmiuc, sportiva numărul 1 a Federației Române de Canotaj în 2018. Cele două canotoare au cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de seniori de la Plovdiv, în proba de dublu vâsle categorie uşoară, iar la Campionatul European de la Glasgow s-au clasat pe locul IV.
În cadrul aceleiași gale au fost premiați și alți sportivi de la CSA Steaua, medaliați în acest an la Campionatele Europene sau Mondiale de juniori, tineret și seniori: Ciprian Tudosă, Mugurel Semciuc, Mădălina Hegheș, Ciprian Huc, Simona Radiș, Alexandru Tănasă, Iuliana Vrînceanu, Iuliana Popa, Ionuț Prundeanu, Constantin Adam, Adrian Dămâi și Cristian Pîrghie.
“Sunt foarte fericită pentru acest premiu pe care l-am primit alături de colega mea de barcă, Ionela. Am avut un an bun și îmi doresc ca 2019 să fie cel puțin la fel de bogat în medalii și să ne aducă biletele pentru JO Tokyo 2020”, a declarant Gianina pentru site-ul oficial al CSA Steaua.

Distribuire social media