Stelista Gianina Beleagă, premiată în cadrul Galei “Valori de România” 2019

Ediția a patra a Galei “Valori de România”, găzduită miercuri seara, 8 mai 2019, de către Palatul Bragadiru din București, a adus în lumina reflectoarelor o campioană de la clubul Steaua București.
Canotoarea Gianina Beleagă a fost premiată de către Revista Biz, la secțiunea sport, pentru rezultatele excelente obținute în 2018.

România are și a avut mereu valori, oameni și branduri, care au reușit să se impună la nivel internațional. Pe marile scene și galerii din lume, artiștii români sunt recunoscuți și apreciați. În mari companii, românii ocupă poziții importante în departamentele de inovație și se numără în top management în multe poziții regionale. Revista Biz a căutat oameni care creează, dau și reprezintă valoare în domeniile în care activează. A găsit campioni în sport, dar și în business, performeri în cercetare, dar și în artă, lideri în tehnologie, dar și în cultură.

La Gala Valori de România, Revista Biz a premiat oameni, companii, branduri şi idei care au făcut, şi continuă să facă, o diferenţa în mediul de afaceri românesc, cultură, sport, media sau lifestyle.

Iar printe cei care au urcat pe scenă în această seară s-a numărat și stelista Gianina Beleagă. Trebuie amintit faptul că Gianina Beleagă a fost desemnată, alături de colega sa de barcă, Ionela Cozmiuc, sportiva numărul 1 a Federației Române de Canotaj în 2018. Cele două canotoare au cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de seniori de la Plovdiv, în proba de dublu vâsle categorie uşoară, iar la Campionatul European de la Glasgow s-au clasat pe locul IV.

“Este o mare onoare să fiu premiată în cadrul acestei Gale, dar eu sunt doar unul dintre campionii pe care-i are sportul românesc. Mulțumesc Federației Române de Cantonaj, clubului Steaua București și colegei mele de barcă – Ionela – pentru că m-au ajutat să obțin rezultatele de până acum. Dar nu vreau să ne oprim aici. Îmi doresc să spargem ghinionul și să luăm o medalie la Europene și la Mondialele de la Linz țintim calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a declarant Gianina Beleagă pentru Steaua TV.

Distribuire social media