Stelista Mihaela Buzărnescu, a doua rachetă a României în semifinala de Fed Cup cu Franța

Vineri la prânz la Rouen a avut loc tragerea la sorți a partidelor din cadrul semifinalei de Fed Cup dintre Franța și România. Tot cu această ocazie, antrenorii nejucători ai celor două formații au stabilit și care vor fi jucătoarele care vor evolua pe zgura de la Rouen.

Astfel, pentru România, la simplu, pe lângă Simona Halep, va evolua și stelista Mihaela Buzărnescu.
Aceasta o va înfrunta sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17:00, pe Caroline Garcia, iar duminică, 21 aprilie, de la ora 16:00, o va întâlni pe Kristina Mladenovic.

Programul complet al meciurilor din semifinala Franța – România din cadrul Fed Cup este următorul:
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE
Ora 15:00 – Simona Halep – Kristina Mladenovic
Ora 17:00 – Mihaela Buzărnescu – Caroline Garcia
DUMINICĂ, 21 APRILIE
Ora 14:00 – Simona Halep – Caroline Garcia
Ora 16:00 – Mihaela Buzărnescu – Kristina Mladenovic
Ora 18:00 – Monica Niculescu/Irina Begu – Caroline Garcia/ Kristina Mladenovic.

Imediat după tragerea la sorți, stelista Mihaela Buzărnescu a declarat următoarele despre disputa cu Franța: “Ne-am pregătit foarte bine întreaga echipă. Ne-am acomodat bine cu terenul și ne simțim foarte bine la Rouen. Atmosfera este una excelentă în cadrul echipei și suntem pregătite să facem un meci mare. Mă bucur că voi juca și sper să ajut echipa cât pot de mult. Îmi doresc să arăt cel mai bun tenis al meu. Nu mă mai gândesc la ceea ce a fost în Cehia, în sferturi, pentru că aș pune presiune suplimentară pe mine. Cu Garcia mă aștept la un meci dificil. Va fi un joc interesant. Mă voi gândi în seara asta la o tactică. Îmi doresc enorm să o bat pe Caroline și să ajungem în finală”.

România și Franța se vor duela sâmbătă și duminică, 20 și 21 aprilie 2019, la Rouen, în semifinalele Fed Cup.
Meciurile de sâmbătă încep la ora 15:00, iar cele de duminică vor debuta la ora 14:00 și vor fi transmise de către DigiSport și TelekomSport.
În cealaltă semifinală a Fed Cup se întâlnesc Belarus și Australia.
FOTO: FR Tenis

Distribuire social media