Stelistele Ana Bogdan și Irina Bara, în echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Rusia

Din lotul de jucătoare nominalizat de Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, pentru întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas fac parte și jucătoarele roș-albastre Ana Bogdan (98 WTA) și Irina Bara (160 WTA). Echipa este completată de Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) și Jaqueline Cristian (209 WTA).

 „O să fie un meci foarte greu și din păcate nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înțelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-și vadă de propriile interese, să-și vadă de carieră și să se menajzeze. Pe de altă parte, avem acum un schimb de generații, pe care poate că îl făceam peste câțiva ani, și mă bucur că o să putem testa o echipă mai tânără cu jucătoare care au deja experiență internațională și este momentul să arate ce pot la echipa națională”, a declarat pentru www.frt.ro , Florin Segărceanu, căpitanul – nejucător al echipei României.

Meciul cu Rusia se va disputa în zilele de 7 și 8 Februarie 2020, în Sala Polivalentă din Cluj – Napoca, și contează pentru calificarea la Finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14 – 19 Aprilie 2020. Programul competiției este următorul:
– Vineri, 7 Februarie, de la ora 16.00;
– Sâmbătă, 8 Februarie, de la ora 14.00.

Distribuire social media