Steliști la Campionatele Internaționale de înot ale României

În perioada 24-27 mai, la Bazinul ”Tolea Grințescu – Dinamo” din București, are loc cea de-a patra ediție a Campionatelor Internaționale de înot ale României, în organizarea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

În loturile naționale ale României au fost convocați mai mulți înotători steliști. Astfel, la juniori (15-18 ani) îi regăsim pe Alexandru Stoica, Andrei Popa, Antonio Costroj și Iulius Croitor. La junioare (14-17 ani), între tricolore se află Maysa Rațiu, Claudia Țolea, Bianca Ilie, Alexandra Naidin, Claudia Gâdea, Gabriela Gâdea, Jasmine Ivan și Andreea Drăgoi.

Simona Savastița, legitimată de asemenea la CSA Steaua București, face parte din lotul național de senioare al României. În fiecare din zilele de competiție, reuniunea finalelor începe la ora 17.00.

Campionatele Internaționale de înot ale României sunt omologate de către FINA, astfel încât performanțele înregistrate pot însemna baremuri de calificare la Campionatele Europene ori la Jocurile Olimpice de Tineret.

Mult succes!

Distribuire social media