STELIȘTII, COLINDAȚI DE COPIII DIN SEACA

Nu a fost o dimineață obișnuită de sâmbătă. Lotul roș-albaștrilor, în formulă restrânsă, din care au făcut parte Viorel Lucaci, Roxana Bîrcă, Laura Oprea, Alin Predescu, Horia Iancu, Marius Berbecar și Marius Vasile s-a trezit cu noaptea în cap, având o destinație și un scop precise.

Concret, este vorba despre o surpriză de care elevii Școlii Gimnaziale din comuna Seaca (județul Teleorman) urmau să se bucure. O surpriză ce a inclus ghiozdane, rechizite și dulciuri.

Această acțiune a fost importantă, întrucât noi, CSA Steaua, și Auchan Drumul Taberei, la solicitarea Asociației Hermes București, ne-am dorit să contribuim la evitarea abandonului școlar.

După un drum de două ore, zeci de fețe care mai de care mai curioase, vesele sau mirate așteptau cu nerăbdare în fața instituției de învățământ. I-am găsit gălăgioși, dornici de joacă. Iar impactul dintre sportivii noștri și cei mici a fost de-a dreptul energizant. Nu a durat mult până când am dat startul jocurilor. Fie cu mingea de rugby, fie am făcut proba mingii de fotbal, am cântat și ne-am fugărit unii pe ceilalți.

După ce am așezat cadourile într-o sală de clasă, i-am așteptat să ne colinde. „Domn, domn să-nălțăm” se auzea din ce în ce mai tare pe măsură ce vocile se apropiau.

Am fost impresionați, iar unii dintre noi nu și-au putut ascunde lacrimile. Am fost și de această dată o familie. Ne-am bucurat de momentele frumoase și am plecat încărcați sufletește.

Mult succes, copii!

Distribuire social media