Steliștii sunt pregătiți să obțină prima victorie în play-off

Elevii lui Silviu Oancea și Dan Duroaia pregătesc meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu SCMU Craiova, din etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin. După eșecurile cu Dinamo București și Arcada Galați, steliștii sunt gata de un meci mare și de o victorie capitală.

”Nu am avut prestații bune în ultimele două partide, dar suntem optimiști și sperăm că vom aduce victoria în meciul cu Craiova. Nu avem altă variantă. Ne dorim să terminăm pe podium și cred că suntem pretendenți la o medalie”, a declarat extrema Mircea Peța.

”Suntem pregătiți și montați pentru disputa cu Craiova. Am trecut peste înfrângerea de la Galați. Din punctul meu de vedere am făcut un meci bun în fața campioanei. Cu toții ne dorim o medalie și vom lupta pentru acest obiectiv până la final”, a declarat și Gabriel Bontea, cel care joacă pe postul de universal.

Partida Steaua București – SCMU Craiova va avea loc sâmbătă, 2 aprilie 2022, de la ora 16:30, în Sala ”Mihai Viteazul” din București, și va fi transmisă LIVE pe canalul de YouTube Steaua TV.

În clasament, Steaua ocupă acum locul 3, după 24 de etape, cu 55 de puncte, la egalitate cu SCMU Craiova, locul 4. Pe primele două locuri se află Arcada Galați, cu 68 de puncte, urmată de Dinamo cu 57.

Distribuire social media