Succes excepțional al Mihaelei Buzărnescu la San Jose

Jucătoarea stelistă de tenis Mihaela Buzărnescu a repurtat un succes senzațional în turneul Premier, care a avut loc pe parcursul săptămânii trecute, la San Jose, în Statele Unite ale Americii. 

Mihaela Buzărnescu a fost desemnată favorită cu numărul 5 pe tabloul de simplu. În primul tur, sportiva echipată în roșu și albastru a trecut de americanca Sachia Vickery cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3. După aceea, Mihaela s-a impus, în turul secund, în fața altei americance din valul tânăr, Amanda Anisimova, venită din calificări, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-1.

În sferturile de finală, Mihaela Buzărnescu, a învins-o Alja Tomljanovic, din Australia, cu 7-5, 6-1. Semifinala turneului a însemnat un duel șoc, cu belgianca Elise Mertens, favorită cu numărul 4. Mihaela a întors soarta meciului, după ce pierduse primul set, impunându-se la final cu scorul de 4-6, 6-3, 6-1.

Finala a fost, poate, meciul cel mai ușor din întregul turneu. Maria Sakkari, surprinzătoarea jucătoare din Grecia clasată pe locul 293 în lume, nu i-a putut face față Mihaelei, care a avut un joc de metronom, fără a-i lăsa adversarei vreo șansă. Scorul finalei este unul fără echivoc, 6-0, 6-1. 

Mihaela Buzărnescu a evoluat, la San Jose, și în proba de dublu, alături de britanica Heather Watson, calificându-se până în semifinale.

Mihaela Buzărnescu este în plin proces de pregătire pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open, motiv pentru care s-a deplasat pe continentul nord-american, unde va susține mai multe turnee pe suprafață hard.

Distribuire social media