SUCCESE INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE SECȚIEI DE TENIS DE MASĂ

Agenda secției de tenis de masă a CSA Steaua București a fost una extrem de bogată în acest week-end.

La Câmpulung Muscel au avut loc turneele de calificare Divizia B, la masculin și feminin. Echipele steliste au evoluat fără greșeală, obținând promovarea pe prima scenă valorică.

La băieți, antrenorul Andrei Filimon i-a avut la dispoziție pe Valentin Boacă, Alexandru Gheorghe, Matei Dumitrescu și Eduard Ionescu. Rezultatele partidelor au fost următoarele: 5-0 cu CSM Dorna Vatra Dornei, 5-1 cu CSM Fortus Călărași, 5-3 cu ACS Dumbrăvița, 5-2 cu Concordia Chiajna în semifinale, 4-5 cu CSM Focșani în finală.

Echipa feminină a fost alcătuită din Andreea Bucur, Ioana Stoinea și Aura Bordei. Rezultatele sunt: 5-0 cu CSM Arad, 5-0 cu Colegiul Național ”Al. Vlahuță” Rm. Sărat,  5-0 cu CSM Dorna, 5-1 cu ACS Dumbrăvița, 5-0 cu CSS Tg. Mureș.

Băieții s-au clasat pe poziția a doua, iar fetele au câștigat turneul, ambele echipe obținând promovarea în Divizia A.

De asemenea, la Schitlgheim, în Franța, au avut loc Campionatele Europene de minicadeți. La grupa de vârstă 2005, Darius Movileanu l-a învins în semifinală pe coechipierul său stelist Andrei Istrate. Ambii au fost pe podium, Movileanu medaliat cu argint, iar Istrate cu bronz.

De asemenea, o altă medalie a fost adusă la grupa 2006 de către Dragoș Bujor, semifinalist și câștigător al medaliei de bronz.

Palmaresul CSA Steaua București la Campionatele Europene de minicadeți numără 3medalii, dintre care una de argint și două de bronz.

Distribuire social media