Suporterii sunt așteptați la meci!

Echipa de fotbal Steaua București își continuă seria de meciuri amicale în vederea pregătirii noului sezon din Liga a II-a.
Sâmbătă, 17 iulie 2021, de la ora 11:00, formația pregătită de către Daniel Oprița se va duela cu CS Afumați, echipă din Liga a III-a. Meciul se va disputa pe terenul 5 din incinta Complexului Sportiv Ghencea.

Conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, Anexa 3, art. 6, la acest meci pot participa mai multe categorii de spectatori, după cum urmează:

  1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;
  3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării evenimentului);
  4. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului;
  5. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și nu au schema completă de vaccinare, DAR care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Biletele vor fi puse în vânzare, sâmbătă 17 iulie începând cu ora 09:00 la casieria noului stadion. Pentru acest meci vor fi comercializate 450 bilete la prețul de 10 lei. Copii sub 12 ani beneficiază de intrare liberă (trebuie să fie însoțiți de un adult).
Toți spectatorii  care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, (inclusiv copii care au peste 7 ani) documentele justificative și carte identitate/pașaport/certificat de naștere.

Accesul în stadion se va face de la ora 10:00. Accesul în arenă nu este permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultăți de respirație.  

PĂSTRAREA DISTANȚEI DE MINIM 1,5 METRI ESTE OBLIGATORIE în fiecare zonă din complex.
PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE atât pentru accesul în locație, cât și pe toată durata evenimentului sportiv. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Intrarea la eveniment este permisă cu următoarele obiecte:
– Aparate de fotografiat compacte;
– Baterii externe;
– Genți cu mărimea maximă a unei foi A4 (20×30 cm).
– Medicamente (insulină, picături – uz medicinal, spray inhalator pentru astm) doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doză zilnică.

Suporterii steliști vor putea urmări partida în direct, meciurile echipei de fotbal fiind transmise în direct și în exclusivitate pe STEAUA TV, pe canalul oficial de YouTube în sistem livestreaming pe internet.

Vă invităm pe această cale, să fiți alături de formație și să susțineți echipa așa cum ați făcut-o mereu!

Distribuire social media