Trageri la sorți pentru voleibaliști

Echipa masculină de volei Steaua București pregătește debutul în noul sezon. Pe adresa clubului militar a sosit știrea conform căreia în Cupa Challenge, Steaua va juca, în 16-imile de finală, cu învingătoarea din turul anterior, dintre Buducnosc Podgorica (Muntenegru) și ACS Volei Municipal Zalău. Prima manșă va avea loc în deplasare, în perioada 27-29 noiembrie, iar returul la București, între 4-6 decembrie. În cazul în care voleibaliștii noștri trec mai departe, ei întâlnesc învingătoarea dintre Benfica Lisabona (Portugalia) și Pafiakos Pafos (Cipru) sau Iraklis Petosferisi 2015 Salonic (Grecia).

În Cupa României, Steaua intră direct în faza sferturilor de finală, grație performanțelor din sezonul anterior. Echipa noastră va evolua, în dublă manșă, cu CSM Câmpia Turzii sau Dinamo București.

De asemenea, FR Volei, prin Consiliul Director, a decis alinierea voleiului românesc la hotărârile CEV și FIVB, prin “scoaterea Timpului Tehnic de Odihnă (n.r. – minutul de pauză luat când scorul ajungea la punctul 8 și la punctul 16 în dreptul unei echipe, respectiv la punctul 8 în tie-break), la toate nivelele competiționale”.

Distribuire social media