Trei achiziții pentru echipa de handbal

Echipa masculină de handbal Steaua București a transferat, în vederea noului sezon, trei jucători de valoare. Nemanija Grbovic este internațional muntenegrean, joacă pe postul de pivot și a participat la ultimele trei ediții ale Campionatului European, cu naționala țării sale.

Krsto Milosevic este din Serbia și este inter dreapta. Cu Partizan Belgrad a câștigat Cupa Serbiei în 2010, iar cu Radnicki, tot în țara sa natală, a fost vicecampion în 2014. A mai evoluat în România la CSM București și Politehnica Timișoara, cu ambele echipe calificându-se în finala Ligii Naționale. Este câștigător al Cupei României cu CSM București, în 2016.

O altă achiziție de marcă este interul stânga de origine spaniolă, Javier Humet Gaminde. Venit de la CSM București, ibericul a obținut cetățenia română din aprilie 2017, fiind eligibil să evolueze pentru echipa națională a României. A evoluat în două rânduri în semifinalele Cupei EHF, cu Caja Aragon, din Spania, respectiv HCM Constanța.

Steaua abordează acest sezon foarte greu, în care va fi angrenată pe patru fronturi, dintre care două internaționale. În afara campionatului și Cupei României, handbaliștii steliști sunt implicați în Cupa EHF și SEHA League. Lotul roș-albastru, în afara celor trei achiziții, îi mai cuprinde pe: Octavian Bizău, Gabi Florea, Ionuț Georgescu, Stefan Vujic, Marin Vegar, Marius Stavrositu, Tudor Stănescu, Alin Roșu, Răzvan Răpciugă, Andrei Mihalcea, Andrei Merlă, Johansson Martin, Mihai Becheru, Mohsen Babasafari și Aslanian Samvel.

Antrenorul principal al echipei steliste va fi, ca și în sezoanele precedente, Ovidiu Mihăilă. Obiectivele echipei noastre rămân cele tradiționale, câștigarea Cupei și campionatului, precum și reprezentări cât mai bune în competițiile internaționale.

Distribuire social media