Trei titluri naționale pentru boxeri

La Circul de Stat au avut loc finalele Campionatelor Naționale de box pentru seniori, lotul Stelei fiind printre cele mai bine reprezentate în competiție. În gala finalelor, primul stelist care a intrat în ring a fost Robert Jitaru, în limitele categoriei de greutate de 56 de kilograme, al învingându-l la puncte, prin decizie unanimă (5-0) pe Sebastian Arbuz (SCM Bacău).

Un al doilea titlu a fost cucerit de Marian Pița, la 69 de kilograme, adversarul său finalist neprezentându-se. La 75 de kilograme, Iulian Stan a pierdut la limită, decizie împărțită (3-2) lupta contra lui Mihai Dumitru (CS Mioveni).

La categoria grea, 91 de kilograme, Cătălin Cristea, care este legitimat și la Steaua București, a pierdut finala cu Andrei Arădoaie (Dinamo), decizie unanimă.

În main eventul galei, la supergrea, +91 de kilograme, Mihai Nistor la pus la podea în repriza a doua pe Adrian Popuțea (CSM Zalău), cucerind astfel medalia de aur.

Faza semifinalelor a fost atinsă de alți doi pugiliști, Albert calotă (69 kg) și Doru Zelea (91 kg).

Bilanțul secției de box a CSA Steaua București, la Campionatele Naționale de seniori s-a cifrat la 7 medalii, dintre care trei de aur, două de argint și două de bronz.

Felicitări!

Distribuire social media