TRIATLON | UN CAMPION NAȚIONAL ȘI CLASĂRI NOTABILE PENTRU STELIȘTI

Steliștii noștri, formați de antrenorul Adrian TOADER, au intrat în competiție bine pregătiți, reușind evoluții formidabile!

Sâmbătă, 1 iulie 2017, la Baza Sportivă Nicolae Navasart (Snagov), s-a desfășurat Campionatul Național de Triatlon – Supersprint. Peste 150 de participanți pe toate categoriile, iar sportivii noștri au izbutit să își facă loc pe podium.

CSA Steaua a participat la categoriile cadeți, U 23 și elite (seniori), înregistrând următoarele rezultate:

La cadeți, fetele noastre au obținut locul 2 prin Andreea MATEI-BOBÂRNAC, iar locul 3 a fost câștigat de Alice PERJOIU.
„Cred că sportivele noastre se puteau clasa mai bine, dar din cauza unui traseu foarte aglomerat și îngust la proba de bicicletă nu s-au putut apropia de adversara lor directă – Andreea Iordache (Master Swim & Tri), care a și câștigat”, a declarat antrenorul Adrian TOADER.

La categoria U 23 am avut doi sportivi – Andreea BĂLAN și Simon GERGO.
– Simon GERGO (foto) a devenit Campion Național!
„Evoluția lui era una de așteptat, cunoscându-se faptul că este un sportiv talentat, cu rezultate constante în campionat”, a spus antrenorul.
– Andreea BĂLAN a revenit în concurs după o accidentare la picior care a obligat-o să întrerupă pregătirea în proba de alergare mai bine de 10 luni. Acest concurs a fost pentru ea mai mult de pregătire, terminând totuși pe locul 2, după cea mai în formă sportivă din ultimii ani – Antoanela Manac (Atena Sport Club).

La categoria Elite (seniori), o impresie foarte bună a avut Bogdan DAMIAN, care printr-o atitudine de mare luptător, fiind unul dintre soldații care au reprezentat Romania în războiul din Afganistan, a reușit să termine concursul pe poziția a III-a, după ce a recuperat foarte mult în ultima probă – alergarea.

Felicitări tuturor!

Distribuire social media