Tribune fără spectatori

Având în vedere informarea Ministerului Afacerilor Interne din data 09.03.2020, postată în spațiul public pe pagina oficială de internet a instituției (https://www.mai.gov.ro/buletin-informativ-al-grupului-de-comunicare-strategica-09-03-ora-16/), cu privire la interzicerea manifestărilor publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane, vă comunicăm următoarele:

  1. Decizia Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind impunerea unor restricții pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus este valabilă până la data de 31 martie 2020 pe întreg teritoriul național al României și există posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației.
  2. Referitor la disputarea meciului de baschet CSA STEAUA BUCUREȘTI – CS DINAMO ȘTIINŢA, din data de 09.03.2020, la ora 19:00, în sala „Mihai Viteazul” din bd. Vasile Milea nr. 7, sector 6, București, partida se va desfășura fără spectatori, ca urmare a deciziei Consiliului Director al Federației Române de Baschet în acord cu măsurile guvernamentale luate de urgenţă şi în conformitate cu Hotărârea nr. 6 din data de 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.
  3. Începând de astăzi, 9 martie 2020, Clubul Sportiv al Armatei STEAUA BUCUREȘTI va iniția punctual demersurile necesare de avizare favorabilă privind aprobările de organizare a evenimentelor publice din agenda clubului pentru respectarea deciziilor în vigoare. În acest sens, vor fi comunicate în timp util prin intermediul canalelor oficiale CSA STEAUA BUCUREȘTI toate informațiile cu privire la disputarea meciurilor oficiale considerate a fi pe teren propriu.
Distribuire social media