Steaua vrea să câștige derby-ul de duminică cu Dinamo, în deplasare

CSA „Steaua București” susține duminică, 27 martie, de la ora 15.00, partida din etapa a doua a Cupei României, contra celor de la Dinamo, în deplasare. Într-un nou episod al derby-ului de România, jocul va avea loc pe terenul ”Florea Dumitrache” din incinta Complexului Sportiv Dinamo București și se anunță a fi unul foarte disputat.

Rugbyștii noștri trebuie să uite cât mai repede victoria din partida amicală care a precedat debutul oficial al sezonului, 29 – 7 în Ghencea.  Acum se joacă pe puncte, iar adversarii sunt motivați după victoria obținută săptămâna trecută, pe terenul celor de la CSM Olimpia, cu scorul 14 – 7.
Staff-ul tehnic roș-albastru, condus de Cristi Petre, a efectuat pe parcursul săptămânii analize video și antrenamente intense pentru pregătirea acestei partide.

Cristi PETRE (antrenor principal): „Toate derby-urile sunt diferite, aparte, au un caracter special. Noi trebuie sã confirmãm dupã ultima perioadã în care am fost la stadiul de experimente. Am așteptãri mari în privința atitudinii, a manierei de joc, vreau sã vad combativitate”.
„Le-am transmis celor care vor intra în teren sã joace cu plãcere, plãcerea de a fi în teren, de a fi cu echipa, sã joace fãrã regrete și vor câștiga”, a adãugat tehnicianul steliștilor.
Jucãtorii roș-albaștri sunt motivați și știu că la Steaua obiectivul declarat înaintea fiecărui meci cu Dinamo, indiferent de circumstanțe, este victoria.

Pe de altă parte, lotul grupãrii din Ghencea nu se poate baza pe cãpitanul echipei, Viorel LUCACI, care va absenta o lungă perioadă din cauza accidentării suferite la Tbilisi, cu echipa națională a României.
Rugbyștii noștri doresc să obțină duminică victoria pentru cãpianul lor de tradiție, care a fost supus unei intervenții chirurgicale la policele mâinii stângi.

Jocul de la Dinamo va fi transmis în direct pe Dolce Sport, fiind preluat și pe www.rugbytv.ro.

 

sursa: www.steauarugby.com

Distribuire social media