Un nou meci de pregătire pentru Steaua București

În al doilea meci al seriei de amicale Steaua a întâlnit pe CSM Focșani 2007, o echipă ce activează în eșalonul trei intern.

Partida a fost una extrem de tacticizată, a fost un joc pragmatic în care cele doua echipe s-au studiat reciproc și au încercat să identifice punctele vulnerabile. Ultimele minute ale reprizei au fost extrem de importante. Roș-albaștrii au deschis scorul prin Alin Robu în (min. 39) din interiorul careului mare, după o pasă a lui Rareș Enceanu.

Oaspeții au avut o replică viguroasă, după numai 2 min. în urma unui corner restabilind egalitatea prin golul lui Stancu (min. 41). Imediat după ce balonul a fost repus la centru, o suită de pase rapide ale steliștilor îl aduce pe Enceanu într-o situație favorabilă, pe care o finalizează cu o execuție de excepție, șut la vinclu, scorul la pauză fiind 2-1.

Repriza a doua a început cu schimbări importante ale celor două garnituri, jocul continuând în aceeași notă de echilibru. Dominarea militarilor nu s-a concretizat fie din cauza unor ratări în situații clare de gol, fie din cauza barelor care s-au opus de două ori. Finalul  a fost unul norocos pentru focșeneni, care au finalizat una din puținele oportunități în min. 81. Elevii lui Daniel Oprița au luat cu asalt reduta adversarilor, însă balonul a refuzat să intre în poartă.

Steaua continuă seria rezultatelor pozitive înregistrate în compania echipelor din eșaloanele superioare urmând ca miercuri, 19 feb. ora 12:00, să întâlnească o altă reprezentantă a diviziei a 3-a CS Tunari, echipă aflată printre fruntașele seriei în care activează.

Distribuire social media