Un nou partener pentru echipa de volei

Clasată pe primul loc în Divizia A 1, echipa de volei a Stelei atrage un nou partener de top pentru actualul sezon: Destine Broker de Asigurare. Compania de brokeraj se alătură echipei noastre care se află în plină luptă pentru cucerirea celui de-al 18-lea titlu de campioană a României. Voleiul stelist are în spate o tradiție aparte, jucând două finale ale Cupei Campionilor Europeni și trei finale de Cupa Cupelor.

Destine Broker de Asigurare și Reasigurare este la ora actuală unul dintre cei mai puternici brokeri din România, ocupând o poziție de top în clasamente. Face parte din grupul financiar Destine Holding care mai are în portofoliu companiile Destine Broker de Credite, Destine Leasing IFN și Destine Holidays.

Datorită managementului eficient și al dezvoltării în sistem multi level marketing, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 142 milioane de euro.

Bine ai venit în familia Steaua, Destine Broker de Asigurare și îți mulțumim pentru sprijinul acordat. Împreună suntem mai puternici!

 

 

Distribuire social media