Un nou rezultat excelent pentru România!!!

Astăzi, la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018, trei sportivi legitimați la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, Cornel Puchianu, Raluca Strămăturaru și Valentin Crețu au concurat pentru România în probele de Biatlon20 km individual masculin și Sanie – ștafetă echipe.

Prima competiție a fost cea de biatlon, unde Cornel Puchianu s-a clasat pe locul 55, după un traseu încheiat în 53:12.1 minute (4 penalizări), la o diferență de +5:08.3 de primul calsat.

A doua clasare românească în top 10 a fost realizată de echipa de sanie a României formată din: Raluca Strămăturaru, Valentin Crețu, Cosmin Atodiresei și Ștefan Musei în proba de sanie – ștafetă mixtă. Este a doua performanţă a delegaţiei noastre la ediţia din Coreea de Sud, după cea obținută de Raluca la sanie individual.

Raluca Strămăturaru a concurat la sanie simplu feminin, iar Valentin Creţu la simplu masculin, echipa fiind cronometrată cu timpul de 2 min 26 sec 844/1000.

Pentru a doua oară, Raluca confirmă forma bună în care se află, ea reușind al treilea timp dintre fete la această probă.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor pentru rezultatele obținute și succes în continuare!!!

Hai România!

 

Distribuire social media