Un nou succes pentru rugbysti

Steaua Bucuresti a castigat cu rezultatul de 36-12 partida contra Universitatii Cluj in cadrul etapei a VIII-a din SuperLiga CEC Bank, insa diferenta de scor si bonusul ofensiv pentru militari s-a conturat abia in repriza secunda.

Studentii clujeni au dat o replica foarte buna in primele 40 de minute cand au resuit sa joace de la egal la egal cu ros-albastrii, astfel ca la pauza tabela de marcaj a stadionului din Ghencea indica un rezultat surprinzator, 9-5 in favoarea vizitatorilor.

I. Mazare a concretizat doua penalitati in minutele 20 si 26 pentru ca militarii sa revina cu eseul lui Stratila, acelasi fundas al studentilor ardeleni, fara greseala din fata butului advers stabilind scorul primei parti.

In minutul 41 Genebashvili a primit cartonas galben iar presiunea Stelei in superioriate numerica si-a spus cuvantul, un mol de margine i-a dus pe vizitatori pana in propriul teren de tinta, autor al incercarii fiind Lucaci.

Atat la primul eseu, cat si la al doilea Dumbrava, a ratat transformarea, asa cum si omologul sau din tabara adversa I. Mazare a irosit prima sansa din partea secunda, care avea sa fie si singura de partea Universitatii Cluj epuizate de efortul depus pana la pauza.

Ultimele 15 minute au apartinut in totalitate elevilor lui George Sava, Ranuku de doua ori, Malakai si C.Neacsu trecandu-si numele pe lista marcatorilor de eseuri, trei dintre aceste reusite au fost transformate de Dumbrava.

Merita remarcata actiunea lui Stratila la primul eseu a lui Ranuku, fundasul stelist trimitand un balon de urmarire recuperate tot de el cu care a batut defensiva clujenilor, eseul fiind o formalitate, sau actiunea lui Malakai care apoi l-a servit excelent tot pe Ranuku venit la suport.

Cu aceasta victorie Steaua s-a apropiat la doua puncte de liderul Timisoara Saracens, iar etapa urmatoare va juca tot pe propriul teren impotriva celor de la CSM Olimpia, in timp ce Universitatea Cluj va primi vizita Stiintei Baia Mare.

Distribuire social media