Valentin și Natalia Badea, o familie de campioni

Valentin Badea are o viață de poveste. Fost gimnast de performanță la clubul Steaua București, pentru care a cucerit zeci de medalii la Campionatele Naționale și Cupa României, Valentin lucrează de peste 20 de ani la Circul Metropolitan București, acolo unde este acrobat și coordonator acrobatic.

Absolvent al clasei de artă acrobatică de circ din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, Valentin și-a început activitatea artistică în 1997 și a făcut senzație în zeci de spectacole naționale și internaționale.

Talentul său extraordinar este moștenit de fiica sa, Natalia, care face gimnastică artistică la clubul din Ghencea. În vârstă de 11 ani, Natalia este pregătită la Steaua de Angela Cacoveanu și staff-ul său, iar în 2019 a cucerit medalia de bronz la Naționalele de copii, în proba pe echipe.

Fost și antrenor-voluntar la secția de gimnastică artistică a clubului Steaua București, Valentin este extrem de mândru de fiica sa, care speră ca într-o zi să-și urmeze tatăl și să evolueze în lumina reflectoarelor Circului Metropolitan. Dar asta nu înainte de a-și împlini marele vis ca și sportivă: să devină campioană olimpică!

Abonează-te la canalul de Youtube STEAUA TV

Distribuire social media