„Victoria cu Voluntari ne oferă șanse la play-off!”

Antrenorul Zoltan Safar vorbește despre succesul de la Voluntari, 76-75, dar și despre derby-ul cu Dinamo, de vineri seara: „Suntem obligați să batem și pe Dinamo!

Steaua București a produs o nouă surpriză de proporții în Liga Națională de baschet și a trecut pentru a doua oară în acest sezon de CSO Voluntari. Echipa antrenată de Zoltan Safar s-a impus cu 76-75 în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” și ajunge la un bilanț de 12-16. Voluntari, deținătoarea Cupei României, are 22 de victorii și cinci eșecuri.

După această victorie, Steaua rămâne pe locul 8 și speră să prindă play-off-ul, meciul decisiv fiind disputa cu Dinamo, de vineri, 15 aprilie, ora 20:00, din Sala „Mihai Viteazul”.

Zoltan Safar spune că succesul cu Voluntari a venit ca urmare a unui joc foarte bun, de echipă. „A fost o partidă de intensitate maximă. Băieții s-au dăruit, s-au mobilizat și au luptat până la final. Important e că acum ne păstrăm șansele la play-off. Veneam după o perioadă dificilă, trei înfrângeri, asta și pentru că l-am pierdut pe Zarko Duric”, a declarat antrenorul Stelei.

Tehnicianul a fost purtat pe brațe de jucători, la finalul partidei. „A fost o eliberare după meci, unul în care ambele echipe au stat cap la cap până la ultimul fluier”.

Motivați pentru derby-ul cu Dinamo!

Zoly Safer consideră că victoria din meciul de vineri, cu Dinamo, e esențială: „Dacă nu batem Dinamo, succesul cu Voluntari nu are nicio valoare. E eternul derby, dar ce e mai important e că, încă un rezultat bun ne-ar plasa în postura de favoriți pentru play-off”.

Tehnicianul roș-albaștrilor nu face calcule în privința celorlalte formații. „Pe mine mă interesează ce facem noi, să batem Dinamo și apoi la Târgu Jiu. Nu stau să văd dacă bate X sau Y”.

Bashetbaliștii steliști au nevoie de aportul fanilor. „Așteptăm galeria la meci. Împreună suntem mai puternici. Cu ei în spate, șansele de a bate Dinamo sunt mult mai mari”, a încheiat Safar.

Sursă foto: sportpictures.eu

Distribuire social media