VICTORIE 100 % MERITATĂ

Într-un meci contând pentru faza a doua a Ligii Naționale de baschet, Grupa Roșie (locul 1-6), Steaua a întâlnit pe teren propriu pe BC Timișoara.

Roș-albaștrii s-au impus lejer cu scorul de 100-82 (30-26, 26-22, 19-9, 25-25). Adversarul se anunța deosebit de dificil, ținând cont de echilibrul înregistrat în întâlnirile din cadrul primei faze a competiției. Partida a fost foarte spectaculoasă, cu multe reușite de 3 puncte ale ambelor echipe. Elevii antrenorului Cătălin Burlacu au câștigat 3 din cele 4 sferturi controlând cu autoritate tabela de marcaj.

După meci, antrenorul Cătălin Burlacu a declarat: „A fost frustrant să pierdem de două ori în acest sezon cu Timișoara. În această seară băieții au dorit să demonstreze, și eu cred că au și reușit, că nu aceea era valoarea echipei Steaua. Felicit întreaga echipă pentru dăruire și pentru această frumoasă victorie. Urmează o perioadă de pauză de aproape o lună în care ne vom pregăti și sper să devenim și mai buni decât am fost până acum”.

„Sunt fericit pentru acest succes. Nu mă așteptam să înscriu 26 de puncte. Am prins cu toții o seară bună. Nu este important cine înscrie, ci e important să ne meargă jocul, iar Steaua să câștige. Sunt fericit și că am fost chemat la lotul național pentru meciul cu Spania. Avem o șansă mare să arătăm la Cluj că baschetul românesc are viitor”, a declarat Radu Vârnă.

Cea mai importantă contribuție la realizarea acestui succes au avut-o Radu Vîrnă 26p (3x3p), Strahinja Jovanovic 25p (2x3p), William Sidney Davis II 16p (2x3p) și Karlo Vragovic 14p (2x3p).

Următorul meci din cadrul Ligii Naționale va avea loc în sala Polivalentă din Cluj Napoca, duminică, 01 martie, cu echipa U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Distribuire social media