Victorie entuziasmantă pentru baschetbaliști

dig

Echipa masculină de baschet a Stelei a încheiat campania continentală în FIBA Europe Cup cu un succes în fața campioanei Ucrainei, Cherkassy Mavpy, cu scorul de 87-70.

Steliștii au condus da capo al fine în acest meci, ei dedicându-se victoriei chiar dacă, matematic, pierduseră orice șansă de calificare în faza play-off. Meciul s-a disputat în fața a 300 de spectatori, la Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești.

Artizan principal al succesului a fost americanul Skyler Spencer care a marcat cinci slam-dunk-uri spectaculoase, dintre care două serii de câte două consecutive. Spencer a terminat cu statistici impresionante, reușind un double-double cu 20 de puncte și 14 recuperări. El și-a etalat și veleitățile de pasator, având 4 assisturi. De asemenea, este deosebit indicele său de eficiență, +41.

Vlahovic a înscris 18 puncte, Djuric 17, iar Mandache 13. Specialitatea casei pentru steliști, în acest meci, au fost aruncările de 3 puncte, procentajul de 42%, adică 12 reușite din 28 de tentative, fiind un atu al roș-albaștrilor.

Steaua a terminat grupa pe locul al treilea, victoria la 17 puncte în fața unei echipe puternice fiind o promisiune pentru viitor. Steaua se află la cel de-al treilea meci foarte bun al perioadei, după deplasarea de la Priștina și meciul cu Dinamo.

Distribuire social media