VICTORIE FĂRĂ EMOȚII LA POLO! URMEAZĂ HOCHEIUL, SCRIMA ȘI BASCHETUL

Steaua a întâlnit astăzi în deplasare, la bazinul Floreasca din capitala, echipa CS Rapid în primul meci al dublei planificate în acest weekend în cadrul Ligii Naționale de Polo. Băieții noștri au obținut o victorie scontata, cu un scor categoric de 16-4, împotriva unei echipe care nu poate emite pretenții în actualul sezon al ligii. Al doilea meci va avea loc maine, de la ora 11.45.

Ziua competițională însă nu s-a încheiat, ritmul competițiilor în care sunt angrenați sportivii steliști va crește, iar emoțiile de asemenea.

Începând cu ora 14.30, hocheiștii vor da piept pentru prima dată în acest sezon cu Progym Gheorghieni, o partidă la care CSA Steaua Rangers nu poate beneficia de aportul unora dintre jucătorii ucraineni, aflați în procedurile de obținere a vizei de ședere în România.

Între timp, la Legnano, crește presiunea primei etape de Cupă Mondială la spadă feminin. Ana-Maria Brânză, Simona Gherman și Simona Pop s-au calificat pe tabloul de 32 în urma victoriilor de dimineață, iar din acest moment drumul spre finala va fi unul mai mult decât dificil.

Emoțiile noastre vor atinge apogeul spre sfârșitul zilei, când Steaua CSM EximBank va întâlni campioana națională en-titre la baschet masculin, CSU Asesoft Ploiesti. Meciul se va disputa la Sala “Mihai Viteazul” – Steaua de pe bulevardul Vasile Milea (vis-a-vis de Afi Palace Cotroceni), începând cu ora 20.30

Distribuire social media