Victorie în Cupa României la fotbal

Echipa de fotbal Steaua București a debutat cu victorie în Cupa României, faza pe municipiul București, marți, 18 septembrie, împotriva echipei Real Crângași, scor 13-0 (7-0).

Echipa de start roș-albastră: Iancu (cpt.), Iordache, Jitaru, Nițu, Zamfir, Mărgărit, Constantinescu, Vîlcea, Predescu, Târnăcop, Mirea.

Rezerve: Călinescu – Pădureț, Sitaru, Aldea, Ogică, Aldea, Robu.

Echipa militară  având o mai bună pregătire fizică și tactică au dominat partida, în prima repriză, Steaua a marcat de șapte ori. Predescu a deschis scorul, reușind să înscrie trei goluri în primele 45 de minute. Alături de decarul stelist au mai înscris Mărgărit, Vîlcea și Mirea, de două ori.

După pauză, Steaua a revenit motivată, băieții lui Lăcătuș înscriind 6 goluri. Răsdan a marcat în minutele 62 și 69. Constantinescu a înscris din foarfecă și scorul a devenit la 10-0. Robu a marcat golul 11 în minutul 82. Mirea a înscris și în repriza secundă, realizând hat-trick-ul, marcând pentru 12-0. Tabela a fost închisă în minutul 89 al meciului prin reușita lui Târnăcop, din penalty.

Steaua s-a calificat în turul următor al popularei competiții.

Pe toată durata partidei suporterii steliști au susținut echipa prin mesaje de încurajare și cântece.

În Liga a IV-a steliștii au meci în deplasare, pe 22 septembrie, cu FC Progresul București 2005, ora 17.00, pe stadionul Romprim.

Distribuire social media