Victorie la scor în eternul derby!

Sâmbătă, 03 octombrie, s-a desfășurat etapa a treia a Cupei României la rugby din grupa B. CSA Steaua București a câștigat la scor derby-ul cu CS Dinamo București, scor 50-10 (29-3). Partida a avut loc pe stadionul „Florea Dumitrache” din „Stefan cel Mare”.
Antrenorul Dănuț Dumbravă a aliniat la start următoarea echipă: Savin, Butnariu, Bădălicescu, Rusu, Eseria, Diaconescu, Sobota, Doroftei, Ser, Boldor, Iliuță, Dumitru, Perju, Lama, Tangimana.
Rezerve la start: Bardașu, Bălan, Drenceanu, Pataraia, Kuselo Moyake, Pană, Porojan, Surugiu.

Roș-albaștrii au dominat partida încă din primele minute. Primul eseu al meciului a fost marcat de aripia Ionuț Dumitru (care a reușit dubla) și Tudor Boldor a ratat transformarea. În prima repriză au mai marcat Dragoș Ser, Eseria Vueti, Sioeli Lama câte un eseu, iar Tudor Boldor a reușit două transformări.
Repriza secundă a început cu un nou eseu al echipei roș-albastre, în minutul 59,  Dragoș Ser a reușit dubla, Tudor Boldor a transformat și a adus scorul la 36 la 3 pentru Steaua. Alte două eseuri au fost înscrise de Vasile Bălan și Dennis Perju transformările fiind realizate de Tudor Boldor.

CSA Steaua este deținătoarea trofeului și lider în grupa sa cu maximum de puncte.

Distribuire social media