VICTORIE PENTRU HANDBALISTE

Astăzi, la sala din cadrul Clubului Sportiv Școlar nr. 6, handbalistele au obținut o victorie categorică, împotriva formației HC Activ CSO Plopeni. Scor 38-29 (15-15).

Stelisele au avut nevoie de câteva zeci de secunde pentru a deschide scorul. În primele 15 minute, fetele noastre s-au remarcat printr-un joc bine închegat, combinativ și o apărare sigură. Dinamica loviturilor la poarta adversarelor a concretizat forța pe care au arătat-o. Astfel, în minutul 10, conduceau categoric, scor 7-1. Spectacolul a fost apreciat inclusiv de cei prezenți în sală, suporterii încurajând constant echipa.
Diferența a fost redusă de gruparea oaspete, care în minutul 20 s-a apropiat la 3 goluri, scor 10-3. Apoi, în minutele 24, 26 și 28, HC Activ a egalat la 11-11, 13-13, 14-14. În prima repriză, stelistele au fost conduse de două ori, dar pentru puțin timp. Înainte de pauză, fetele noastre au bătut o lovitură de la 7 metri​, iar scorul a fost 15-15.

A doua repriză a început echilibrat, dar stelistele au speculat greșelile din linia de apărare a adversarelor și au reușit să treacă în avantaj, cu un plus de două puncte pe tot parcursul primelor minute ale părții secunde. Ultimele 15 minute au continuat foarte bine pentru Steaua. Printr-un joc excelent, ele au dovedit că merită victoria, reușind să se desprindă chiar și la 10 goluri. Finalul partidei a oprit tabela de marcaj la 38-29 pentru roș-albastre.

Pentru formația noastră au evoluat: Pașalan Nicoleta, Mălăncuș Iuliana, Gheorghe Rebeca (4), Breciugă Nichol, Ciobanu Ștefania (3), Necula Mădălina, Vicențiu Mihaela (10), Nicolau Cristina, Stanciu Roxana (1), Carașol Alexandra (6), Ilie Marina (4), Dincă Nicoleta, Drăghici Georgiana (6), Munteanu Alexandra, Zamfir Larisa (4).

Distribuire social media