Victorie pentru steliști în Liga Campionilor LEN

Echipa masculină de polo Steaua București a obținut prima victorie în actuala ediție a Ligii Campionilor LEN. Militarii s-au impus în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad cu scorul de 8-3 (0-0, 3-1, 4-0, 1-2).

Formația noastră,  pregătită de antrenorul Andrei Iosep, s-a apărat foarte bine și a fost superioară în primul rând la capitolul înot. După un prim sfert încheiat cu un rezultat alb, Steaua a început să marcheze și să își impună punctul de vedere.

Golurile steliste au fost semnate de Ghiban 2, Cuckovic, Marinic Kragic, Kapotsis, Prioteasa, Chioveanu și Antipa.

Acesta a fost primul succes al Stelei în Liga Campionilor LEN, ediția 2018-2019. Steaua ocupă locul 7 în grupă, cu 3 puncte.

Poloiștii militari vor rămâne în pregătire și în perioada sărbătorilor de iarnă, deoarece sezonul începe repede, pe 11 ianuarie, atunci când echipa noastră are o deplasare în Rusia, pentru meciul de Liga Campionilor cu Dinamo Moscova.

După aceea, în perioada 17-19 ianuarie 2019, la Bazinul din Ghencea va avea loc Cupa României la polo pe apă, competiția fiind organizată de către Federația Română de Polo pe Apă, în parteneriat cu CSA Steaua București.

Distribuire social media