VICTORIE PENTRU VOLEIBALIȘTI ÎN AMICALUL CU TRICOLORUL PLOIEȘTI

Echipa masculină de volei CSA Steaua București a susținut o partidă de pregătire, în compania celor de la Tricolorul Ploiești, la Sala ”Mihai Viteazul” din Capitală.

Formația noastră, în pofida exersării unor scheme tactice de atac, a condus pe toată durata partidei, obținând o victorie ”scurtă”, în minimum de seturi. Rezultatul defalcat, pe manșe, a fost 3-0 (25-20, 25-23, 25-18) în favoarea voleibaliștilor militari.

Jucătorii utilizați de către antrenorii Bogdan Tănase și Răzvan Roșu, în acest test, au fost: Nemanija Cubrito, Kris Johnson, Gabriel Ghionea, Bogdan Nan, Gabriel Cherbeleață, Ivan Kostic, Eduard Crumschi, Nikola Lakcevic, Marko Nikotic, Ciprian Matei, George Gavriz, Szabolcs Nemeth și Alexandru Muscina.

De-a lungul meciului, staff-ul tehnic roș-albastru a rotit mai multe formule de echipă, în dorința unei cât mai rapide cristalizări a sextetului de bază. Steliștii au introdus libero în teren, iar atacurile au variat mingea căutând toate zonele adverse, la finalizare.

Primul set a fost dominat net de militari care au punctat de câte ori s-a ivit ocazia, inclusiv cu atacuri din linia a doua. În setul al doilea am condus cu 23-20, dar prahovenii au revenit și au egalat. Finalul a fost însă abordat în stil de mare echipă, cu un atac în diagonală, din zona 4, care a așezat balonul imparabil în colț, urmat de un blocaj impecabil care a asigurat închiderea setului, pe propriul serviciu.

În setul al treilea s-a remarcat Cherbeleață, care a servit în forță și a marcat doi ași consecutivi, după un semias, contabilizând trei puncte la rând pe tabela de marcaj. Altfel, ca și meciul de altfel, acest set nu a avut istoric, superioritatea roș-albaștrilor fiind vizibilă la toate capitolele. Echipa noastră are omogenitate, terenul este bine acoperit iar fazele ofensive descriu o frumoasă caligrafie, cu pase surprinzătoare și finalizări greu de anticipat.

La finalul jocului, deoarece timpul petrecut pe teren a fost prea scurt, cei doi antrenori au căzut de acord să mai dispute un set.

În afara eforturilor depuse pe plan sportiv, secția de volei a CSA Steaua București se remarcă și prin atenția acordată aspectului legat de marketing și de imagine. Grație parteneriatului în derulare, cu Facultatea de Marketing a Academiei de Studii Economice din București, la meciurile echipei, și nu numai, participă un corp consistent de voluntari care se preocupă de aceste aspecte. Pagina de Facebook Steaua Volei este un vehicul media mai mult decât util, care îi ține pe fani la curent cu toate noutățile din sânul echipei.

Voleibaliștii militari se pregătesc pentru Cupa Steaua, competiție care va avea loc în ultima decadă a lunii septembrie. Debutul oficial în campionat este programat la începutul lui octombrie, iar o altă provocare va fi participarea în Cupa Challenge, unde primul adversar, în dublă manșă, este echipa Kosice, din Slovacia.

Distribuire social media