Victorie și aniversare în familia Steaua!!!

Steaua a început cu dreptul sezonul competițional al Ligii a 2-a Casa Pariurilor. După victoria la limită obținută acasă contra echipei din Ciuc, 1-0, roș-albaștrii bifau prima deplasare, la Tg. Jiu. Adversarul ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, se profila ca un obstacol dificil, ținând cont de parcursul din anul precedent.

Gorjenii au ratat play-off-ul de promovare în ultima etapă, la mustață, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 5 și 6. În play-out, gazdele de astăzi au terminat pe locul 2, astfel încât Viitorul Pandurii Târgu Jiu era văzut ca un oponent greu, în special pe teren propriu.

Întâlnirea se anunța una aprigă, neexistând un favorit cert, pronosticurile specialiștilor înclinând către un meci de luptă, cu rezultat imprevizibil.

Cele două echipe au început prudent meciul, cu două linii de mijloc care încercau să domine centrul terenului. Primele minute au fost caracterizate printr-un joc de tatonare, fără ocazii de poartă. Impulsionată de cei câteva sute de fani prezenți la Tg. Jiu, Steaua a încercat să iasă la rampă prin viteza de construcție ofensivă.

Astfel la jumătatea reprizei, în min 23, Adrian Ilie primește un pas în flancul stâng, își depășește adversarul prin preluare și centrează ideal pentru Florin Răsdan, care finalizează perfect din interiorul careului mare. Gol pentru căpitanul stelist care aduce echipa noastră în avantaj.

Gazdele acuză șocul, încercând să riposteze. Elevii lui Oprița stau excelent în defensivă și taie elanul ofensiv al gorjenilor. Repriza e dominată în continuare de roș-albaștrii care își mai creează ocazii de poartă, șut Huiban pe lângă, în minutul 25 și o fază minunată realizată de Chipirliu, la un pas de un gol de colecție, după ce a înșirat patru adversari în numai 10 m. Rezultatul pauzei 1-0 pentru Steaua, a fost perfect concordant cu aspectul jocului.

Actul secund a început în nota de netă dominare a steliștilor, după două faze periculoase create de Pacio (E. Pacionel) a urmat desprinderea decisivă în minutul 65, Chipirliu pasând decisiv în dreapta, de unde același Răsdan a finalizat cu siguranță de la cca.12 m.

Meciul a curs în sens unic, cu alte ocazii ale roș-albaștrilor care au bifat inclusiv o bară în minutul 84 prin Neacșu. Steaua încheie meciul lejer cu o victorie meritată, scor 2-0.

Este cadoul perfect și meritat pentru antrenorul Daniel Oprița care sărbătorește aniversarea a 40 de ani, ocazie de a-i ura ,,LA MULȚI ANI ȘI MULT SUCCES ÎN CONTINUARE!”.

Florin Răsdan a fost jucătorul meciului, pe lângă cele două goluri fiind prezent constant în angrenajul echipei, dovedindu-se un adevărat lider în teren.

De asemenea salutăm revenirea lui Dean Beța în rândul echipei după o lungă perioadă de timp, cauzată de o accidentare. Echipa noastră acumulează 6 p din tot atâtea posibile, fără gol primit și continuă lupta către vârfuri!

Vom ajunge acolo, împreună cu suporterii minunați care ne sunt alături mereu! Felicitări jucătorilor și staff-ului tehnic!

11-le aliniat la start a fost: Bălbărău, Oroian, Walace, Beţa, Ilie, Mihăescu, E.Pacionel, Ș.Pacionel, Răsdan, Huiban, Chipirliu.

În repriza secundă au mai intrat: Bărbulescu, Buhăescu, Zaharia, Băjenaru și Neacșu.

În etapa a 3-a, Steaua București va întâlni pe teren propriu formația AFC 1919 Dacia Unirea Brăila. Partida se va disputa pe stadionul Steaua, sâmbătă 14 aug , începând cu ora 11:30, vă așteptăm la meci!

Înainte Steaua !❤️💙

Distribuire social media