Victorie superbă în derby-ul Ligii a IV-a la fotbal: Steaua – Dinamo 3-0!

Steaua Bucureşti a învins sâmbătă, 6 aprilie 2019, cu 3-0 pe CS Dinamo Bucureşti în derbyul etapei a 22-a şi s-a distantat în fruntea clasamentului Ligii a 4-a la fotbal.

Militarii au început în forţă meciul şi în minutul 5 arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă după un fault în careu la Gheorghiţă Constantinescu. Florin Răsdan a executat, dar portarul dinamovist a reuşit să respingă.
În continuare meciul s-a desfăşurat la o singură poartă, cea a oaspetilor, şi după mai multe ratări ale jucătorilor roş-albastrii, Steaua a deschis scorul în minutul 35, prin autogolul lui Dragoş Zaharia.

La pauză, numeroasa galerie stelistă, care a cântat pe tot parcursul meciului, l-a ovaţionat pe antrenorul Marius Lăcătuş cu ocazia împlinirii a 55 de ani.

Imediat după reluare, Steaua și-a mărit avantajul prin golul înscris de Alin Robu, iar în minutul 70 Matheus Medeiros a stabilit scorul final: 3-0 pentru Steaua Bucureşti, care rămane lider în seria a IV-a cu 61 de puncte, cu șase mai multe decât următoarea clasată, Carmen Bucureşti.

Marţi 9 aprilie, în etapa a 23-a, Steaua va întâlni în deplasare pe Metaloglobus2.

Distribuire social media