VICTORII ÎN LANȚ ALE HOCHEIȘTILOR STELIȘTI LA ÎNCEPUT DE AN

CSA Steaua Rangers a câștigat toate meciurile din turneul III al sezonului regulat din cadrul Campionatului Național de Hochei pe gheață, desfășurat în acest weekend la Cârța.

Vineri, roș-albaștrii au învins cu 9-3 echipa HC Progym Gheorghieni. După o primă repriză ”albă”, fără niciun gol, steliștii s-au dezlănțuit în următoarele două. Al doilea act l-au încheiat cu 5-2, prin reușitele lui Denys Zabludovsky, Anton Butochnov, Ioan Timaru, Cătălin Berdilă și Ciprian Țapu. Asaltul a continuat și în ultima parte a meciului, prin golurile reușite de noua achiziție Ruslan Svyrydov, Pavlo Borisenko, Andrey Butochnov și Mihai Georgescu, în ultimul minut.

Sâmbătă, roș-albaștrii au întâlnit Sportul Studențesc. Meciul – încheiat cu 11-4 – nu le-a pus probleme steliștilor, care au punctat prin Anton Butochnov, Mihai Georgescu, Alexandru Munteanu, Viorel Nicolescu (fiecare de două ori), Andrey Butochov, Pavlo Akimov și Denys Zabludovsky.

Partida de astăzi le-a adus față în față pe cele mai bune echipe ale sezonului regulat: CSA Steaua Rangers și CSM Dunărea Galați. A fost un meci echilibrat în primele două reprize. Gălățenii au deschis scorul în primele secunde de joc, păstrând avantajul de pe tabelă până la mijlocul celui de-al doilea act, când pentru roș-albaștrii a marcat Alexandru Munteanu. Gălățenii au reușit să înscrie a doua oară prin același Dmytro Nimenko, însă 20 de secunde mai târziu, Ievgen Iemelianenko a restabilit egalitatea. În ultima repriză s-a văzut diferența de valoare dintre cele două echipe. Andrey Butochnov a adus Steaua Rangers în avantaj, însă pentru scurt timp, pentru că Attila Balint a reușit să înscrie, pe fondul unei superiorități numerice a gălățenilor. După mai puțin de două minute roș-albaștrii au profitat, la rândul lor, de o superioritate numerică, iar Anton Butochnov a înscris pentru 4-3. Al cincilea gol a purtat semnătura lui Denys Zabluvovsky, CSA Steaua Rangers terminând astfel cu victorii pe linie și al treilea turneu al sezonului regulat.

Următoarele meciuri vor avea loc weekend-ul viitor, la Miercurea Ciuc.

Distribuire social media