VIOREL LUCACI: ”STEAUA ȚINTEȘTE FINALA MARE”

La sediul Federației Române de Rugby a avut loc tradiționala conferință de presă care precede debutul unei noi ediții a Superligii și la care sunt invitați toți căpitanii echipelor participante.

Din partea CSA Steaua București, la acest eveniment a participat Viorel LUCACI. Declarația flankerului stelist a fost următoarea: ”Avem un staff tehnic nou, iar primul obiectiv pe care ni l-am stabilit este să creștem calitatea jocului prestat, de la etapă la etapă. Apoi, în iarnă sperăm să ne mai întărim, deoarece obiectivul sportiv pe care l-am stabilit, în perspectiva noului sezon, este clasarea pe locurile 1-2, în Superligă”.

Președintele FRR, Alin Petrache, a declarat, la rândul său: ”Șapte este o cifră cu noroc, noi avem șapte echipe participante, iar aceasta este a șaptea ediție a Superligii”. Se poate continua că Viorel LUCACI, căpitanul stelist, joacă pe poziția cu numărul 7 în teren, iar la prezentarea oficială a avut tricoul cu numărul 25 (2+5=7).

Sperăm ca toate aceste aspecte să nu fie doar simple coincidențe, iar sezonul care stă să înceapă să fie unul de bun augur pentru rugbyștii steliști.

Vă reamintim că debutul în Superligă se va produce sâmbătă, 26 august, în Ghencea, când de la ora 17.00 întâlnim Dinamo. Partida poate fi urmărită și la televizor, pe Dolce Sport și platforma RugbyTV.ro, însă noi mizăm pe ajutorul publicului așteptat în tribune, pentru un meci care implică mai mult decât miza punctelor în clasament.

Distribuire social media