Voleibaliștii au început anul cu dreptul

Echipa masculină de volei Steaua București a câștigat meciul din etapa a 14-a a Diviziei A1 masculin, în deplasare cu CS Știința Explorări Baia Mare, scor 3-0 (25-17, 25-17, 26-24).

Formația noastră nu a avut nici un fel de dificultate în a-și apropia victoria în minimum de manșe, după un meci dominat tehnic și tactic, da capo al fine. Durata totală a partidei a fost de doar 75 de minute.

Eemli Kouki și Németh Szabolcs s-au evidențiat la capitolul statistic, fiecare cu câte 10 puncte marcate. Nemanja Cubrillo și Ciprian Matei au înscris și ei câte 8 puncte. Serviciul a fost din nou ca din tun, Cubrillo și ridicătorul Kostic trecându-și în cont câte 3 ași fiecare.

Steaua și-a consolidat poziția de lider ajungând, după acest succes, la suma de 38 de puncte. În plus, numărul seturilor câștigate a ajuns la 40, cel mai mare din Divizia A1, în timp ce numărul seturilor pierdute a rămas la doar 7 (medie 0,5 pe meci), cel mai mic din Divizia A1.

Totodată, antrenorul principal al steliștilor, Bogdan Tănase, a fost plasat în ierarhia de specialitate, întocmită de către Federația Română de Volei, pe locul al treilea între tehnicienii anului 2017.

Voleibaliștii se pregătesc acum de meciul foarte important, cu Benfica Lisabona. Partida va avea loc pe 18 ianuarie, ora 18.00, la Sala ”Mihai Viteazul” din București, în turul optimilor de finală ale Cupei Challenge.

Distribuire social media