WEEKEND DE FOC!

Iubitorii culorilor roș-albastre au parte și în acest weekend de o ofertă bogată în materie de evenimente sportive. Bazinul Steaua va fi gazda turneului II al Cupei României la POLO FEMININ. Programul patrulaterului desfășurat în Complexul Sportiv Ghencea este următorul:

Sâmbătă, 12.11

9:00  CS Crișul Oradea – CS Rapid București

10:30  CS Torpi Târgu Mureș – CSA Steaua București

17:00  CS Torpi Târgu Mureș – CS Crișul Oradea

18:30  CS Rapid București – CSA Steaua București

Duminică, 13.11

9:00  CS Rapid București – CS Torpi Târgu Mureș

10:30  CSA Steaua București – CS Crișul Oradea

După primul tur, CSA „Steaua București” ocupă primul loc în clasament, urmată de CS Crișul Oradea, CS Rapid București și CS Torpi Târgu Mureș.

Echipa de RUGBY a clubului nostru susține un nou meci palpitant în Cupa Regelui. Sâmbătă, începând cu ora 11:00, pe terenul central din Complexul Sportiv Ghencea, steliștii vor întâlni pe CS „Poli” Iași, într-un meci contând pentru etapa a VII-a.

Partida va fi transmisă LIVE pe canalul oficial de Youtube al clubului, STEAUA TV.

Echipa de HANDBAL MASCULIN CSA „Steaua București” primește vizita celor de la AHC Dunărea Călărași, într-o partidă ce va avea loc în Sala „Rapid” din capitală, deoarece la Chiajna se desfășoară în aceeași perioadă campionatul national de karate.

Meciul etapei cu numărul unsprezece din Liga Zimbrilor este programat sâmbătă, de la ora 11:00 și va fi transmis în direct de TVR 2.

Echipa de VOLEI întâlnește, sâmbătă, în deplasare, formația CS Arcada Galați, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Diviziei A1. Partida este programată începând cu ora 18:30.

După frumoasa victorie din FIBA Europe Cup, Steaua CSM EximBank dispută un nou meci în Liga Națională de BASCHET. În etapa a VIII-a, roș-albaștrii vor da piept cu eternii rivali de la CS Dinamo, în deplasare. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport.

Distribuire social media