ZIUA HANDBALULUI LA ”SĂPTĂMÂNA CAMPIONILOR”

9

Concursuri, premii, surprize și multă veselie. De toate acestea au avut parte copiii care au vizitat AFI Palace Cotroceni în a doua zi a ”Săptămânii Campionilor”, proiect realizat de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București”. În ziua dedicată handbalului, antrenorul Viorel Mazilu, multiplu campion național la handbal, câștigător al Challenge Cup, i-a provocat pe micuți să-și testeze abilitățile într-un concurs de șuturi la poartă. Cei mai buni dintre ei au primit cadouri personalizate cu emblema ”Clubului de lângă inimă” și șansa de a participa la o selecție pentru proiectul ”Talentul este cheia”, în cadrul căruia Viorel Mazilu și Alexandru Gurău caută și ”cresc” viitori campioni la handbal.

Surpriza cea mare a organizatorilor i-a vizat pe părinți, care au fost și ei provocați să șuteze la poarta apărată de Viorel Mazilu, spre deliciul copiilor, care s-au transformat pe loc în suporteri. După încheierea ”ostilităților”, părinții curajoși au fost recompensați, la rândul lor, cu premii.

Evenimentul a continuat cu doi invitați de marcă în ”Studioul Campionilor”: Ștefan Birtalan – campion mondial la handbal, câștigător al Cupei Campionilor, și Oana Pantelimon – medaliată cu bronz la săritura în înălțime, la Jocurile Olimpice de la Sydney. Cei doi au vorbit sincer despre drumul către marea performanță, despre greutăți, eșecuri, dar și despre bucuria pe care au trăit-o atunci când au urcat pe podium la cele mai importante competiții. De asemenea, le-au transmis copiilor și părinților un mesaj despre cât de important este sportul pentru o viață sănătoasă și armonioasă.

”Săptămâna Campionilor” continuă în AFI Palace Cotroceni cu ziua dedicată baschetului. Miercuri, președintele Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, și doi jucători de marcă ai echipei de seniori – Mihai Paul și Bill Amis – vor avea alte surprize pentru micii vizitatori. Apoi, de la ora 12.00, Virgil Stănescu și Roxana Cocoș, vicecampioană olimpică la haltere, vor fi invitații lui Cristian Frisk la ”Studioul Campionilor”.

 

Distribuire social media